ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - ΣΙΑΤΣΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΡΕΙΚΙ - Φωτογραφίες

ΣΙΑΤΣΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΡΕΙΚΙ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΚΟΥΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Διεύθυνση - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Διεύθυνση: ΧΟΛΑΡΓΟΣ Τ.Κ. - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Τ.Κ.: 15561
Περιοχή - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Περιοχή: Χολαργός Κατηγορία - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Κατηγορία: ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
Τηλέφωνο - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Τηλέφωνο: 6977344667 Fax - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Fax: -
Κινητό - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Κινητό: - E-mail - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ E-mail: c.shiatsu@gmail.com
Υπεύθυνος - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Υπεύθυνος: ΚΟΥΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Ιστοσελίδα:
Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν σε αυτές, σαν ένα πολύ αποτελεσματικό τρόπο να ισορροπήσουν σώμα, νου και πνεύμα. Απαραίτητη προυπόθεση για καλή υγεία. Οι αρχαίοι Κινέζοι γιατροί, είχαν κατανοήσει αυτή την αξία και έτσι δημιούργησαν ένα μοναδικό σύστημα ιατρικής. Είχαν κατατάξει δε, τα διάφορα συμπτώματα που μπορεί να εμφανιστούν σε μια ασθένεια στη σχέση μεταξύ δύο δυνάμεων, yin (γιν) και yang (γιανγκ). Γενικά, θα λέγαμε, ότι η ενέργεια yin είναι η ιδι...
Επισκέπτες: 8644

ΣΙΑΤΣΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΡΕΙΚΙ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΚΟΥΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΣΙΑΤΣΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΘΗΝΑ - ΡΕΙΚΙ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΚΟΥΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν σε αυτές, σαν ένα πολύ αποτελεσματικό τρόπο να ισορροπήσουν σώμα, νου και πνεύμα. Απαραίτητη προυπόθεση για καλή υγεία.
Οι αρχαίοι Κινέζοι γιατροί, είχαν κατανοήσει αυτή την αξία και έτσι δημιούργησαν ένα μοναδικό σύστημα ιατρικής.


Είχαν κατατάξει δε, τα διάφορα συμπτώματα που μπορεί να εμφανιστούν σε μια ασθένεια στη σχέση μεταξύ δύο δυνάμεων, yin (γιν) και yang (γιανγκ). Γενικά, θα λέγαμε, ότι η ενέργεια yin είναι η ιδιότητα του οργανισμού να αναπληρώνει ενώ η yang να παράγει έργο-ενέργεια. Μπορεί κάποιος με ανεπάρκεια yin να έχει συμπτώματα όπως δίψα, ξηροστομία, δυσκοιλιότητα ή άγχος χωρίς λόγο. Αντίθετα, συμπτώματα όπως αδυναμία των άκρων, οιδήματα, αίσθημα κρύου ή εφίδρωση χωρίς λόγο, μπορεί να οφείλονται σε έλλειψη της yang ενέργειας στο σώμα. Η κατάσταση ισορροπίας ανάμεσα στις δύο δυνάμεις είναι η ομοιόσταση.


Σκοπός της παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής είναι να προσεγγίσει τον άνθρωπο ολιστικά, να βρει την αιτία του προβλήματος και όσο είναι δυνατό με συμβουλές που έχουν να κάνουν με το καθημερινό τρόπο ζωής μας (διατροφή, άσκηση κλπ) να θεραπεύσει τη ρίζα των συμπτωμάτων και άρα της ασθένειας, χωρίς απλά να την καταστείλει με φάρμακα.